You are here

Showicons from horizon.tv.EK

14 posts / 0 new
Last post
poerlemans
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months
Showicons from horizon.tv.EK

Good afternoon,

I'm making use of horizon.tv.EK on a Synology NAS.
horizon.tv.EK.ini revision 13
Webgrab v 3.1.7
Mono v 5.20.1.34

In the past links to showicons were always included in the guide. But starting about a week ago this is not the case anymore. What can be the reason??

I hace included:
- WebGrab++.config.xml
- guide.xml
- WebGrab++.log.txt
- horizon.tv.EK.ini
in a zip-file.

Attachments: 
Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 3 hours

my guess its because of url changes.
mat8861 will have to look into this and fix it.

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Most of my showicons are also not there anymore. Just a few.
Also using horizon.tv.EK.ini revision 13 with Webgrab v 3.1.7 Windows version.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

a channel to be used as test please

poerlemans
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

I made a test with NPO 1 HD.
See config, logs and epg

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Made a test with RTL4.

This image is my Emby guide and shows no tv show icons.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

updated

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Thanks.

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Decrypt key from rev 13 not working.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

key did not change, you probably copied and paste , that breakes encryption. (wrong key return error: incorrect decrypt key)
so download the file and if you use winscp set transfer mode binary.

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

I selected the raw button on github and saved that file and now it seems to be working again.

Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

I have installed on my Synology NAS the new github horizon.tv.EK.ini file. I did a new test (NPO 1 channel) and found that only a marginal number of showicons is shown. I have attached:
- the Emby channel screen of TV channel NPO 1.
- the log file
- the NPO 1 guide

EDIT NO LICENSE INFO
- the config file

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

@poerlemans
delete your guide and run again or use update f

poerlemans
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

That did the trick!
@mat8861: Thank you very much!

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl