You are here

onlinetv.inea.pl Auto generated titles and subtitles

11 posts / 0 new
Last post
vecnar
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 5 months
onlinetv.inea.pl Auto generated titles and subtitles

Hi,

Not sure if i placed it in correct forum thread but hopefully someone can help me with it.

My setup:
WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version V3.1.8.0
Running on: Unix 4.4.167.1213
Environment: 4.0.30319.42000
Mono version: 6.12.0.122 (tarball Mon Feb 22 17:30:48 UTC 2021)
It is running as docker on debian stretch 9.13 os, arm64 board
docker: linuxserver/webgrabplus:arm32v7-version-V3.1.8

Problem
Title and subtitles are index names and not actual titles of the program. Below is the extract from the webgrab log.
[ Debug ] Can't match any (sub)detail title(s) with any index title(s):
[ Debug ] index title(s):
[ Debug ] "polsat-news-hd-153364289"

It has started around a week ago or longer (not sure) and after a few days on 14/06/2022 (sure) i had a success but after that same problems on daily basis (sure). Previously I had no problems with it running since july 2021.
I haven't been browsing website previously so not sure if it looks any different now or if they made any changes.

Please find attached "1.EPGtv.zip" with necessary files, output file renamed "guide_downloaded.xml".

Thank you in advance

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours
mat8861 wrote:

Fixed, update site ini pack or download here https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/tree/master/site...

Thank you for looking into it.
I didn't want to update docker so I tried to run with installed version 3.1.8.0 and it had same problem but only on a few channels from my list. Cpu usage was high during run of this config and it took 16 minutes where as tv.wp.pl took 10 minutes and cpu usage was lower so i think i will stay with tv.wp.pl if version of webgrab requires update.

Channels that had same problem:
Polsat News HD
Tvp 1 HD
Polsat HD

Attached are the logs.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours

I had to remove your logs, because (again) you posted your license data.
May be we are miss-understanding each other, at post 2 i asked you to update siteini.pack (not to update docker or wg++).....you can update siteini.pack running in path .../.wg++/bin/SiteIni.Pack.Update.sh
Last note set your timespan to 6 (timespan is 0 based so 0=1 day, 1=2 days so to have a week you set timespan 6)
and you will not have error.

vecnar
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 5 months
mat8861 wrote:

I had to remove your logs, because (again) you posted your license data.
May be we are miss-understanding each other, at post 2 i asked you to update siteini.pack (not to update docker or wg++).....you can update siteini.pack running in path .../.wg++/bin/SiteIni.Pack.Update.sh
Last note set your timespan to 6 (timespan is 0 based so 0=1 day, 1=2 days so to have a week you set timespan 6)
and you will not have error.

Thank you for doing that and apologies for uploading config file with credentials.
Docker has config directory that it stores the config files in and i updated 2 files "onlinetv.inea.pl.ini" and "onlinetv.inea.pl.channels.xml", i couldn't find SiteIni.Pack.Update.sh but it is not important i assume as long as ini files are updated. I opened github link you provided, clicked on raw, select all + copy and pasted into notepad++, saved as "onlinetv.inea.pl.ini" and "onlinetv.inea.pl.channels.xml" and transferred over to config directory used by docker.
I updated config time span to 6 but still 3 channels show same information in log.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours

Hi to avoid confusion ( i fixed a small problem also)i changed siteini to * @Revision 2 - [19/06/2022] WGT*Mat8861*update
please re-download

vecnar
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 5 months
mat8861 wrote:

Hi to avoid confusion ( i fixed a small problem also)i changed siteini to * @Revision 2 - [19/06/2022] WGT*Mat8861*update
please re-download

Hi, I updated to latest ini and no errors this time, thank you. Attached are the logs and downloaded epg in case you need to review.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours

Sorry for late reply, please increase your timeout. a good sample:
https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...

vecnar
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 5 months
mat8861 wrote:

Sorry for late reply, please increase your timeout. a good sample:
https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...

I didn't expect reply as all was working. Regarding timeout i think 80 is way too much. In my case it retried 2 times so i assume it established connection on 3rd attempt, i.e. 15 seconds later. At least that is what i understood reading https://webgrabplusguide.github.io/#:~:text=Retry%20time%20out%20means%2....
Have a good weekend.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours

Correct and can also have additionals commands as described here:
http://www.webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml#...
Although for me is better to add it do the site line of the site.ini and not as a general setting.
Anyway a higher setting allows wg++ to "wait" for the reply, that is good on sites that have big index/multi channel page, so when you see a timeout retry is always good to increase it, either in config or as i said adding timeout to site line of the site.ini, wg++ in anycase will run as fast as it can (in your log is orange.pl).
Bye

vecnar
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 5 months
mat8861 wrote:

Correct and can also have additionals commands as described here:
http://www.webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml#...
Although for me is better to add it do the site line of the site.ini and not as a general setting.
Anyway a higher setting allows wg++ to "wait" for the reply, that is good on sites that have big index/multi channel page, so when you see a timeout retry is always good to increase it, either in config or as i said adding timeout to site line of the site.ini, wg++ in anycase will run as fast as it can (in your log is orange.pl).
Bye

Thank you for explaining that some are managed in site.ini and some from general config file. I will set it higher.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl