You are here

Object reference not set to an instance of an object

6 posts / 0 new
Last post
adrianconway
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 6 months
Object reference not set to an instance of an object

Hi there, I keep getting this message when I run WG.

"Object reference not set to an instance of an object"

I'm not sure what it means. Could I get some help, please?

I'll attach my config file in case there are mistakes in it.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 6 hours

do not post config with license data !!
and you should post your log not the config

adrianconway
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 6 months

Sorry about that. I'm new to this so I'm still figuring it out. Here is my log file. Thank you for the hasty response.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 6 hours
adrianconway
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 6 months

I updated and ran it again but it looks like the same issue

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 6 hours

I noticed you are using rte.ie that i think it doesn't work anymore, please try first with another channel (use horizon.tv ) if you still have that error, delete the .lic files in /Users/user/.local/share/WebGrab+Plus/License/ then run update license.

Attachments: 
Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl