You are here

Looking for Decrypt key for RTE.ie site

12 posts / 0 new
Last post
superborz
Offline
Has donated long time ago
Joined: 6 years
Last seen: 1 year
Looking for Decrypt key for RTE.ie site

Hi

Im a donator but getting encrypted error for this site. Could anyone point me in the right direction ?

site="rte.ie"

Thanks

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 3 hours

you must have just donated?
you will have to wait until the admin adds your donator badge.

the key is here
you cannot access this page until you have your donator badge though.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

if copy pasted the file use binary transfer, otherwise you also get that error

superborz
Offline
Has donated long time ago
Joined: 6 years
Last seen: 1 year

Hi Mat

Can you explain further, still getting it after adding the decrypt key?
Thanks

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

sample here :https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...
you need the siteini mane without .ini
if you entered correctly and still get the message make sure you do not copy and paste the contenent or modify something (it brakes encryption) only thing you can modify is the site line i.e. site {url=xxxx....
If you transfer the file like with winscp change transfer mode (in menubar) from predefined to binary.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

Hi Mat

Ive attached my config, I'll delete after Icant see anything amiss compared to your example. Running on a windows machine.

EDIT no keys/ licence password/email

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

@superborz post your webgrab log and license log

superborz
Offline
Has donated long time ago
Joined: 6 years
Last seen: 1 year

Here you go thanks

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 3 hours

it looks like your license line is disabled(which it is by default).
read here..
http://webgrabplus.com/content/webgrab-licence-donation

superborz
Offline
Has donated long time ago
Joined: 6 years
Last seen: 1 year

Figured it out sorry I was using my logi password and not my License pass code, thanks for your help

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

Hi Mat

Having an issue with radio times content stating encrypted, it was working for me before, key I see hasnt changed, would you mind taking a look at my log and config and seeing if there are any issues you can spot?

EDIT NO LICENSE DATA PLEASE!!

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

@superborz
1. download new siteini pack...no more key for radiotimes (remove decrypt key in config)
2. increase timeout in your config to 80 see https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl