You are here

Not grabbing anything- mbc.net

15 posts / 0 new
Last post
hicks
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years
Not grabbing anything- mbc.net

Hi,
I have been working on mbc.net, everything is running without a hitch, but nothing is coming out in the guide.xlm
Could someone help me out.
<channel update="i" site="mbc.net" site_id="mbc4" xmltv_id="mbc4">mbc4</channel>

Attachments: 
WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 10 years
Last seen: 8 hours
Is the support helpful?
support us

Hi Hicks,

just a small error: The index_start scrub needs to be multi, like this:

index_start.scrub {multi(include="GMT")|<li>||</li>|</li>}
index_start.modify{remove|GMT}

Or a little shorter with regex:

index_start.scrub {regex||(\d{2}\:\d{2})\sGMT||}

Besides that , the GMT times are without daylight saving , if you use timezone=UTC+00:00 you get the European 0 offset timezone which includes daylight saving. Instead use timezone=GMT  or timezone=UTC.

If you have it finished, will you upload it? We like to add it to the collection.

 

Jan

hicks
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

I will make the changes and try it out in a few hours time. Will send the completed files to you for upload soon.
Thank you

hicks
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Hi,
It is working perfectly. Here is the ini and channels.xml.
Note:
You can upload them to the Middle East section, but the Arabic channels does not have progrmme  title or programme description in the website. It is just the program logos. So it is not included inthe list. I do not know if it would be useful for everyone. [But I got all the english ones that I needed]   :D
 
Thanks

hicks
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Ha, didnt know etfarag.com got updated in the EPG channels list. That is what i wanted !!!   blush

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 10 years
Last seen: 8 hours
Is the support helpful?
support us

Hi Hicks,
 
you didn't change the timezone to UTC. Are you sure that the site uses daylightsaving times? I doubt that. Maybe you simply overlooked it, see my previous post.
 
Jan

hicks
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Hi,
The ouput file is giving time at +1. So i assumed it is correct. Not sure. Feel free to make necessary changes   angel

karimf
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Dear WGMaker,

Your genius regex line is working perfectly :)

A small issue though, some shows get skipped...they appear in the log file for clearing tags, but on the XML guide they do not appear and the previous show is taking up their time slot in addition to its orginal time slot.

Actual example (original GMT times on the site today):

Harry Potter start time 15:30

Untraceable start time 18:00

Prisonners start time 20:00

RESULT :

Harry Potter start time 15:30

Prisonners start time 20:00 (which makes the "Harry Potter" item take up the whole time of its following item which disappeared)

Any ideas ?

Thanks a lot.

francis
Offline
francis's picture
Has donated long time agoWG++ Team member
Joined: 10 years
Last seen: 4 months
Is the support helpful?
support us

Check the latest version in the siteini.pack.

If still not correct, add a debug switch in the start line. And send the logs (best, is to do it for multiple days, so we have the time to check it)

karimf
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Thanks Francis for replying,

I can't find this in the siteinin pack, is it under a different name ?

Thanks in advance if you could point out the name of the ini file please in the package.

karimf
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

My bad :) just found the file :) Will test it again and get back to you.

Thanks for always being there for us !

karimf
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Hi Francis,

Just ran the new ini you mentioned (5 days ). The problem is still there.

In the attached files, you'll find that in the testguide.xml (I opened it using epgedit and also with notepad++ to make sure) there is a show missing (covered by the previous show). At Tue 06/Oct 09:00-14:30 the show "Warrior" has the correct start time but the stop time is of the following show, after that it goes fine. It is not always the same show that gives the problem, yesterday it was different. The log has no errors as far as I could see.

Thanks a lot for looking into this.

All the best.

 

karimf
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Hey again Francis,

maybe this would help out, I looked into the log file and noticed that the 2 shows mentioned (1 appearing and taking the slot of the following) are in 1 block. So I guess this is why the guide takes the first. Other than that, with my limited capabilties :) , I don't know how to solve this. The thing is, it is this show today, yesterday it was a different one and don't know if it would reappear every day in different show when starting the webgrab upadate.

if it's a one time thing, it doesn't matter. Don't know if it is.

francis
Offline
francis's picture
Has donated long time agoWG++ Team member
Joined: 10 years
Last seen: 4 months
Is the support helpful?
support us

Well, the issue was, that the html class is different for show that are currently running.

The shows that were skipped in the old siteini, were the shows that are currently running.

But is is now fixed.

karimf
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 6 years

Thanks for getting back to me Francis.

So you mean that any webgrab updates for the site epg from now on will not have this issue of a couple of shows being in the same block which makes the second one not appearing? By the way, the issue was in shows that are not currently running, once it was after "now" and once was before "now".

Another question please, in the channels xml file, the last channel is just the homepage of the site. what is it for ?

 

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl