You are here

Still Unregistered User

5 posts / 0 new
Last post
Sebinho
Offline
Joined: 4 months
Last seen: 4 months
Still Unregistered User

Hey,

i'm trying to add my registered user license, but it still fails.
I'm using my Forum Username, registered Email and the license passcode from the "My Account".
The "f"-Force value is set.
Still getting this error:

[ Info ] License request/update
[ Info ] Username 'Sebinho'
[Warning ] A previous record dd 2022/07/15 for un_registered user 'Sebinho' found
[Warning ] Correct the username in the license request :
[ Info ]
[Warning ] License has expired !
[ Info ] The program will run with performance settings : 'un_registered_user'
[ Info ] License check .. done

Is it cached, because i previously tried with my account password?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

the password is "license password" in your user panel. Try again with force, if doesn't work, delete the .lic files (in linux /home/ubuntu/.local/share/WebGrab+Plus/License/*.lic) then try again with force license.

sschimi
Offline
Joined: 4 months
Last seen: 4 months

tried it the way you mentioned many times.
no success, still the error message above

egreg
Offline
Joined: 1 month
Last seen: 1 month

Hi
License expired simultaneously..
No exist license "registeredd user" only "un registered" or donator and above ?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

did you set the license line ? See https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...

the password is not the one to access forum is the license password (in your user panel)
Also please post webgrab log and license log (do not copy / paste) so i can see what is going on.
Thanks

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl