You are here

Scrubbing logos from radiotimes.co.uk

7 posts / 0 new
Last post
twghughes
Offline
twghughes's picture
Joined: 7 years
Last seen: 5 years
Scrubbing logos from radiotimes.co.uk

Hi all, I'm having issues trying to alter the radiotimes.co.uk ini file to scrub a channel's logo.

As I understand, when WG++ scrapes radiotimes, the output comes back as JSON. Assuming this is correct, the output for a random channel can be seen here.

I've tried using both regexp and seperator strings but just cannot get this to work. An online regex editor indicated that the following regex should work:

/(http(\\"|[^"])*)/i

 

However, when I include this in the .ini file, so the line reads:

index_showicon.scrub {regex||/(http(\\"|[^"])*)/i||}

 

I get an error message, as follows:

Incorrect regex scrubstring ending with :

 

 

Is anybody able to give me a hand getting this to work? I'm aware I could use tvguide.co.uk or other scrapers but I would really just like to get this working :)

Thanks,

twg

twghughes
Offline
twghughes's picture
Joined: 7 years
Last seen: 5 years

Wow. Blackbear, that is an unbelievably helpful comment. I've read and re-read it several times and I'm still getting new bits of information from it. Thank you so much for taking the time to share all the info with me, it's hugely appreciated by myself and people like you are the reason these communities are always so valuable.

Cheers again

dr-bond
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

How can i remove the placeholder image from radio times, if no image is available, they use this placeholder http://images.radiotimes.com/assets/images/holding/tv.png?quality=60&amp... but i would like to remove that from the XML, i've tried adding this line of code in but it has had no affect

showicon.modify{remove|http://images.radiotimes.com/assets/images/holding/tv.pngquality=60&...}

dr-bond
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

Thanks, that's worked replacing them with & rather than encoded 

dr-bond
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

The icon url at the end has ?quality=60&mode=crop&width=130&height=100&404=film

The image can be made bigger by replacing the values, i have tried the following to change the values but it has not had any affect on the XML, the values stay the same.

index_showicon.modify{replace|quality=60|quality=100}
index_showicon.modify{replace|width=130|width=1200}
index_showicon.modify{replace|height=100|height=723}

Could you tell me what i'm doing wrong with the replace? Thank you

dr-bond
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

Thank you, i've moved them directly under the icon scrub and they're working fine now, thank you for all your input

hshah
Offline
Has donated long time ago
Joined: 3 years
Last seen: 2 years
dr-bond wrote:

Thank you, i've moved them directly under the icon scrub and they're working fine now, thank you for all your input

What exactly did you do? I have placed the entries below this line, but only the quality part is changing:

index_showicon.scrub {single|"Image":"||","|","}

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl