You are here

SAME_AS not working as expected

4 posts / 0 new
Last post
pocahontas
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 4 months
SAME_AS not working as expected

Hi,
I use same_as feature in my channels config.

After update to 3.1 I have issue with wrong xmltv structure.

Ex.
<channel update="i" site="xxx" site_id="xxx" xmltv_id="CHANNEL1">CHANNEL1</channel>
<channel same_as="CHANNEL1" xmltv_id="CHANNEL2">CHANNEL2</channel>
<channel same_as="CHANNEL1" xmltv_id="CHANNEL3">CHANNEL3</channel>
etc.

Output what I'm expecting (and was) should be:
<channel id="CHANNEL1">
<display-name lang="en">CHANNEL1</display-name>
<display-name lang="en">CHANNEL2</display-name>
<display-name lang="en">CHANNEL3</display-name>
</channel>

But randomly it starts to generate output like below for every channel:
<channel id="CHANNEL1">
<display-name lang="en">CHANNEL2</display-name>
</channel>
<channel id="CHANNEL2">
<display-name lang="en">CHANNEL2</display-name>
</channel>
<channel id="CHANNEL2">
<display-name lang="en">CHANNEL2</display-name>
</channel>

Sometimes 1-10 first channels are ok, but next channels (till end) looks like as mentioned.

Where to look for a problem? I didn't change anything in configuration after update to 3.1. Only added licence.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 3 hours

same_as shud work as second result you see.
it dont work as u think(adding multiple channel id's)
this is because it copies epg from source channel and creates a exact copy of epg for others,yes i know its not perfect as it makes epg file bigger with copies same epg but thats just how it works.

i have actually never tried to see if it will do it as your first result show,the issue is as i said above,u cant have multiple channels use same epg as this was intended to be used to timshift copied epg channel data.
so u will never gets results u think as webgrab dont care if offset="0" or offset="1" or offset="-1".i dont check this.
all it does is what you ask it todo(copy channel data and timeshift it by what u ask and create new xmltv_id and display name).

with your same_as channel lines you should also be adding offset="0" to tell webgrab epg is not timeshifted.
see the docs..
http://webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml#conf...
this is what copy channels(same_as) was intended for.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 3 hours

btw its something to be considered i think.
if offset="0" another channel_id could be added to first channel info to not have to have duplicate epg.
i will mention it to the creator.

i mhve seen alot epg like this and it works fine.

pocahontas
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 4 months

I've checked on V 2.1 and as I described - every display-name is merged into one id.
So, 4 sure it's a bug, not feature ;)

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl