You are here

The remote server returned an error: (403) Forbidden.

11 posts / 0 new
Last post
gdogg371
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 1 year
The remote server returned an error: (403) Forbidden.

Hi - I am getting the below error when attempting to run WG+. I have tried various different scrapers and channels, all with the same result. Is the WG engine down or something? Thanks.

Job started at 17/06/2020 16:15:52
Checking License ..
Job finished at 17/06/2020 16:15:53 done in 0s

The remote server returned an error: (403) Forbidden.

at Microsoft.WindowsAzure.Storage.Core.Executor.Executor.ExecuteSync[T](RESTCommand`1 cmd, IRetryPolicy policy, OperationContext operationContext)
at WG_Azure.Azure_Access.DownloadFile(CloudFileDirectory dir, String filename, String& content, DateTime& lastmodified, Boolean& pass)
at  .-..ctor(Dictionary`2 , Boolean )
at  . ..ctor(String )
at  .?.?(String[] )
Unhandled Exception
For detailed info, see log file C:\Users\Oleg Salenko\AppData\Local\WebGrab+Plus\Addons\Scraper Outputs\Grabber 1\WGLicense.log.txt
Execution stopped

ole
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 3 weeks
gdogg371 wrote:

Hi - I am getting the below error when attempting to run WG+. I have tried various different scrapers and channels, all with the same result. Is the WG engine down or something? Thanks.
Job started at 17/06/2020 16:15:52
Checking License ..
Job finished at 17/06/2020 16:15:53 done in 0s
The remote server returned an error: (403) Forbidden.
at Microsoft.WindowsAzure.Storage.Core.Executor.Executor.ExecuteSync[T](RESTCommand`1 cmd, IRetryPolicy policy, OperationContext operationContext)
at WG_Azure.Azure_Access.DownloadFile(CloudFileDirectory dir, String filename, String& content, DateTime& lastmodified, Boolean& pass)
at  .-..ctor(Dictionary`2 , Boolean )
at  . ..ctor(String )
at  .?.?(String[] )
Unhandled Exception
For detailed info, see log file C:\Users\Oleg Salenko\AppData\Local\WebGrab+Plus\Addons\Scraper Outputs\Grabber 1\WGLicense.log.txt
Execution stopped

I'm getting the same error.

debaecker
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 3 years

Same here

ole
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 3 weeks
ole wrote:

gdogg371 wrote:
Hi - I am getting the below error when attempting to run WG+. I have tried various different scrapers and channels, all with the same result. Is the WG engine down or something? Thanks.
Job started at 17/06/2020 16:15:52
Checking License ..
Job finished at 17/06/2020 16:15:53 done in 0s
The remote server returned an error: (403) Forbidden.
at Microsoft.WindowsAzure.Storage.Core.Executor.Executor.ExecuteSync[T](RESTCommand`1 cmd, IRetryPolicy policy, OperationContext operationContext)
at WG_Azure.Azure_Access.DownloadFile(CloudFileDirectory dir, String filename, String& content, DateTime& lastmodified, Boolean& pass)
at  .-..ctor(Dictionary`2 , Boolean )
at  . ..ctor(String )
at  .?.?(String[] )
Unhandled Exception
For detailed info, see log file C:\Users\Oleg Salenko\AppData\Local\WebGrab+Plus\Addons\Scraper Outputs\Grabber 1\WGLicense.log.txt
Execution stopped

I'm getting the same error.

I upgraded from 3.0 to 3.1 and now get the following error:

Could not load file or assembly 'System.Net.Http, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies.

at WG.common.azure.Azure_Access.  () [0x00016] in :0
at WG.common.azure.Azure_Access..ctor () [0x00006] in :0
at  .–..ctor (System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] , System.Boolean , System.Boolean ) [0x004c2] in <896f87e576a8482c8f603908a14ec73f>:0
at  . ..ctor (System.String ) [0x012fb] in <896f87e576a8482c8f603908a14ec73f>:0
at  .―.  (System.String[] ) [0x00351] in <896f87e576a8482c8f603908a14ec73f>:0
Unhandled Exception

igkovace
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

The remote server returned an error: (403) Server failed to authenticate the request. Make sure the value of Authorization header is formed correctly including the signature..

Same Problem on Raspberry Pi (v3.0.3)!!! On Windows is working.

BR,
Igor

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 day
debaecker
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 3 years

Thx, it work now

ole
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 3 weeks
mat8861 wrote:

Update to 3.1 please http://www.webgrabplus.com/content/release-v31

I updated to 3.1 but getting this error

Could not load file or assembly 'System.Net.Http, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies.

at WG.common.azure.Azure_Access.  () [0x00016] in :0
at WG.common.azure.Azure_Access..ctor () [0x00006] in :0
at  .–..ctor (System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] , System.Boolean , System.Boolean ) [0x004c2] in <896f87e576a8482c8f603908a14ec73f>:0
at  . ..ctor (System.String ) [0x012fb] in <896f87e576a8482c8f603908a14ec73f>:0
at  .―.  (System.String[] ) [0x00351] in <896f87e576a8482c8f603908a14ec73f>:0
Unhandled Exception

mthqwork
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 1 year

Thanks, update solved it. (Debian 10 / mono)

ole
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 3 weeks

I fixed this by upgrading Ubuntu.

gdogg371
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 1 year

Seems to have resolved for me on Windows 10 Professional. Will revert back if any further issues are encountered...

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl