You are here

mdb stopping w\o detailed error (Unhandled Exception)

8 posts / 0 new
Last post
kalleuwe2000
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month
mdb stopping w\o detailed error (Unhandled Exception)

Dear all,

I have tried multiple version (4.2, 4.2.4 and 5.0.0.1) and I am getting the following on my debian machine.

dotnet --info

global.json file:
Not found

Host:
Version: 6.0.9
Architecture: x64
Commit: 163a63591c

.NET SDKs installed:
No SDKs were found.

.NET runtimes installed:
Microsoft.NETCore.App 5.0.17 [/usr/share/dotnet/shared/Microsoft.NETCore.App]
Microsoft.NETCore.App 6.0.9 [/usr/share/dotnet/shared/Microsoft.NETCore.App]

Any chance to get a more detailed debug output?
Rex.ini and MDB.ini pretty much unchanged sofar.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 16 hours

The error i see is "add_logo.exe not found in " which is not reflected in your config ? you should have a line for addlogo indicating the correct path

kalleuwe2000
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

I was on vacation, hence the late answer. I deactivated add_logo.exe ( as I do not need it). Still I get the same error:

Finished Postprocess REX
Job (rex) finished at 29/09/2022 21:41:22 done in 3s
Unhandled Exception
For detailed info, see log file /home/.wg++/./WebGrab++.log.txt
Execution stopped

Unfortunately no more info

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 16 hours

Hope you enjoied vacation. Please post your webgrab logs and configs (remove license data) without we cannot simulate the problem and help you.
Thanks for understanding.

kalleuwe2000
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

sure, here are the files

kalleuwe2000
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Dear mat8861,
anything in that logs that can help tracking down the issue? Anything I can do to support you?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 16 hours

Please post the guide.xml and rex config. I suspect is something wrong in rex config.

kalleuwe2000
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Here are the files. I just ran the Sitepack update as well.

Thank you so much

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl