You are here

Horizon.TV.Nl no shows in indexpage!

16 posts / 0 new
Last post
heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months
Horizon.TV.Nl no shows in indexpage!

I recently updated to V3.1.6 beta and now I get no shows in indexpage! with my Horzizon.tv.nl config.

I added my license to the WebGrab++.config.xml.

I searched for an updated version of horizon.tv.ini but could not find it.

How can I get my config get to work again?

I have added the files I use and the log file.

Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

Hi and welcome back. It works now with a small donation, to get 250 channels a year (it can be changed as you need).
Encrypted siteini can only be run being donator.
with new versions you need to set in your config, a license line, see documentation,faq and sample here: https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

I have donated but the issue is still there.

When I use the Horizon.tv.nl channels that always have worked for me until updating to V3.1.6 beta.
When I try with Ziggo.nl it also isn't working. Something wrong with the cookie I think, I exported that cookie from Ziggo.nl and renamed it to ziggo.nl_cookie.txt

Can you help me finding out how to get it work again?

Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

update siteini.pack, use horizon.ek it includes ziggo

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Changed to Horizon.tv.ek but still no shows in indexpage!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

You are correct , download rev 13 https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/tree/master/site...

Next time please do not post license data or decrypt key please

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Thanks, with rev 13 it is working again.

Sorry about that, I will do that a next time.

mderksen
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

The v12 decrypt key does not work with newest version. Where can I get the new decrypt key for this new version?
I was expecting it here: http://www.webgrabplus.com/forums/europe

Thank you.

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

I have configured the mdb.config.xml with a little help from other mdb.config.xml files I found here.
What I see is that it takes a very long time before the whole process is done now. The process I started this morning just ended and I think it didn't go well at the end.
What I'm trying to understand is the combination of the tv guide.xml that is created and the mdb.xml that is created. Should these two files be merged at the end? What I don't see in the guide are the tv shows id, that info is in the mdb.xml but when I let Emby read my guide.xml does it also see that tv show id info or not?

I think I need some more help with this.
I wanted to add my guide.xml but it is to large to upload.

Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day
mderksen wrote:

The v12 decrypt key does not work with newest version. Where can I get the new decrypt key for this new version?
I was expecting it here: http://www.webgrabplus.com/forums/europe
Thank you.

is the same...what error do you get ? If encrypted siteini make sure you transfer file (like winscp) in binary mode.

mderksen
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months
mat8861 wrote:

mderksen wrote:
The v12 decrypt key does not work with newest version. Where can I get the new decrypt key for this new version?
I was expecting it here: http://www.webgrabplus.com/forums/europe
Thank you.

is the same...what error do you get ? If encrypted siteini make sure you transfer file (like winscp) in binary mode.

Yes you are right. I went to the GitHub site and opened the ini file in RAW mode and copied the text to a new ini file. This was not working.
I downloaded now the complete ZIP and used the ini file from that archive. Now it is working. Thanks a lot. Have a nice weekend!

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

I have made some changes to the mdb.config.xml and now my seconde guide.xml is created.
What I see that a lot of info is different in each guide file.

I have a TVguide.xml created by the webgrab.config.xml and at the end there is a second one from the mdb.config.xml that is named guide.xml.
When I take a look at for example the TV show "Weet ik veel" there is more info in the TVguide.xml than there is in the guide.xml.

TVguide.xml from the webgrab.config.xml

programme start="20210306185900 +0000" stop="20210306203900 +0000" channel="RTL 4 HD"
Weet ik veel
De algemene kennis van Nederland wordt getest. Wekelijks is de studio gevuld met slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Thuis kun je live meespelen via de speciale app. Kijkwijzer: Alle leeftijden.
2021
Spelshow

9.9.

Guide.xml from the mdb.config.xml

start="20210306185900 +0000" stop="20210306203900 +0000" channel="RTL 4 HD">
Weet ik veel
9.9.

This is just an example and there is much more like this.

What file do I need to use to import in Emby for getting a TV guide with TV show id etc.?

I have put my files in the attachment files.jpg what really is a rar file.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day
heula wrote:

I have configured the mdb.config.xml with a little help from other mdb.config.xml files I found here.
What I see is that it takes a very long time before the whole process is done now. The process I started this morning just ended and I think it didn't go well at the end.
What I'm trying to understand is the combination of the tv guide.xml that is created and the mdb.xml that is created. Should these two files be merged at the end? What I don't see in the guide are the tv shows id, that info is in the mdb.xml but when I let Emby read my guide.xml does it also see that tv show id info or not?
I think I need some more help with this.
I wanted to add my guide.xml but it is to large to upload.
Thanks.

Heula in your mdb.config you have too many site lines to specify siteini to be used.

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

Do you mean this line? site movies="imdb.com.imdb" series="imdb.com.imdb_series,tvdb.com.bing"/

Should that be site movies="imdb.com.imdb" series="imdb.com.imdb_series"/

or

site movies="imdb.com.imdb" series="tvdb.com.bing"/

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 1 day

was referring to post number 9....if you update site.ini pack there is also themoviedb.org bith movie and series, i would use imdb and themoviedb works fine both of them.

heula
Offline
heula's picture
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 3 months

I had changed that already to site movies="imdb.com.imdb" series="imdb.com.imdb_series,tvdb.com.bing"/
That is good or not?

What about my other questions in post 12?

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl