You are here

Error while merging 2 xml files using merge-xmltv.ini

7 posts / 0 new
Last post
Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years
Error while merging 2 xml files using merge-xmltv.ini

I am using WebGrabPlus on Libreelec, along with WebGrabPlus Configurator.  When i run webgrabplus.run, to add the dummy channel,  the system tells me that the final xml file (ie: guide_wgp.xml) is in use by another process.  I did not run into this when adding dummy channels for other sites (ie: tv.com). 

here is the output from webgrabplus.run:

Job started at 15/11/2016 07:10:44
timezone=UTC-08:00 mapped with timezone_id "US/Pacific"
found: siteini.pack/Misc/merge-xmltv.ini -- Revision 03
processing /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.webgrabplus/guide_wgp.xml ...
Could find existing channel (xmltv_id=dummy) in the config file
...

      i=index  .=same  c=change  g=gab  r=replace  n=new

Group (0) :
update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 14 day(s)
(   1/1   ) MERGE-XMLTV -- chan. (xmltv_id=dummy) -- mode Incremental
i
cannot access /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.webgrabplus/guide_wgp.xml
file in use by an other process!
will retry for 30 seconds
giving up writing to /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.webgrabplus/guide_wgp.xml
channel not updated!!
no shows in indexpage!

Can anyone help, please?

Thank you,

Drew

Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years

Thank you Blackbear.  I am using merge-xml.ini to merge an existing xmltv file i pull from a different source.  i am adding the dummy channel, as described in the merge-xml.info.howtosetup.txt, to create the site.ini xml file needed for the merge.  I am following the instructions exactly.  The file I am attempting to import is named xmltv.xml, not guide_wgp.xml.

 

Thanks, Drew

Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years

it is while attempting to create the channel.xml that i recieve the error guide_wgp.xml is in use.  So i am un able to create the channel.xml.

i will attach the merge-xmltv.ini,  the WebGrab.config.xml, and the WebGrab.log.txt

Thank you

Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years

Verified that the guide_wgp.xml is not open prior to running webgrabplus.run.  Doing the same procedure using tv.com.ini works correctly.  This only occurs while using merge-xmltv.ini, whith the bottom lines un-commented. 

Thank you,  Drew

Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years

There is  no merge-xmltv.channel.xml, the directory...or any directory.

Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years

Here is a dummy run for tv.com

 

Drew

Daedals
Offline
Joined: 6 years
Last seen: 6 years

Thanks,  Blackbear.  I'll let you know how it turns out.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl