You are here

Error: at . ..ctor (System.String ) [0x012c0]

57 posts / 0 new
Last post
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours

can you try to remove /home/ubuntu/.local/share/WebGrab+Plus/License/*.lic
ubuntu or your user

mr kjubit
Offline
Donator
Joined: 8 months
Last seen: 3 months

I deleted the license before each attempt, because I had already read about it here.

pfroide
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

Hi,

Anyone managed to resolve this ?
I've tried everything which is written here :

-- add 8.8.8.8 to resolve.conf
-- update to 3.3.0
-- force licence update
-- reinstall Mono
-- delete *.lic
-- update certificates

But I've still the same error again and again... It began to happen after a DSM update.

Thanks in advance for your help !

(running in a NAS Synology)
-----

[ ] Job started at 28/10/2022 00:31:03
[ Debug ]
[ Debug ] Running on: Unix 3.10.108.0
[ Debug ] Environment: 4.0.30319.42000
[ Debug ] Mono version: 5.20.1.34 (tarball Sun Jan 2 17:17:42 UTC 2022)
[ Debug ]
[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ] Reading config file: /volume1/tv/wg/bin/WebGrab++.config.xml
[ Info ] Checking License ..
[ Info ] For License request/update data, see WGLicense.log.txt
[ ] Job finished at 28/10/2022 00:31:06 done in 3s
[Critical]
Object reference not set to an instance of an object.
[Critical]
at  . ..ctor (System.String ) [0x0138d] in <86e27bf513e345f3b815dd4f534eb13f>:0
at  .—.  (System.String[] ) [0x0034b] in <86e27bf513e345f3b815dd4f534eb13f>:0
[Critical] Unhandled Exception
[Critical] For detailed info, see log file /volume1/tv/wg/bin/WebGrab++.log.txt
[Critical] Execution stopped

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 13 hours

Again you need to check dns. I have a vps where i grab some epg, every time was restarting, wg++ was not working because a network interface lost dns config. This depends on the software and version of you distro that handle network, like netplan,networkmanager etc. etc. You need to make sure that dns is resolved properly (try to ping a name and ip)even after a restart. In my case I ended up installing bind9. I also suggest you to update to latest wg++ https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/tree/master/eval... latest 3.xxx for mono

pfroide
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

Hi.

I did not managed to understand what the problem was but I resolved it by upgrading wg version to the last one (v5) with .net v6.0.
Everything works now with root privilegies only, but it works.

Thanks !

zvi7575
Offline
Donator
Joined: 4 months
Last seen: 3 weeks

WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version V3.3.0.0

Jan van Straaten
Francis De Paemeleere

thanks to Paul Weterings, Mat8861, Blackbear199 and all the contributing users
--------------------------------------------------------------------------------

Job started at 12/11/2022 20:01:31
Checking License ..
For License request/update data, see WGLicense.log.txt
Job finished at 12/11/2022 20:01:32 done in 1s

Object reference not set to an instance of an object

at ▒.?..ctor (System.String ) [0x0138d] in <86e27bf513e345f3b815dd4f534eb13f>:0
at ▒.▒.? (System.String[] ) [0x0034b] in <86e27bf513e345f3b815dd4f534eb13f>:0
Unhandled Exception
For detailed info, see log file /home/epg/./WebGrab++.log.txt
Execution stopped

DNS is set to 8.8.4.4 and 8.8.8.8

still having issues. I deleted .lic file when I reinstall OS and still same error.

Pages

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl